مقاله آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بیاتی حاکی از تغییر در ظاهر، طعم، مزه و بافت فراورده های غلات و در نهایت کاهش پذیرش آن توسط مصرفکننده است. کیفیت پخت فرآورده های آردی با ویژگیهای رئولوژیکی خمیر مرتبط می باشد. در حقیقت بحثرئولوژی در تولید محصولات آردی موضوعی گسترده و پیچیده است که به منظور ارزیابی کیفیت این فرآورده ها ازدستگاهها و ابزارهای تجربی مختلفی استفاده می شود. به دلیل پیچیدگی فرایند بیاتی، اغلب پژوهش ها در طولمدت ماندگاری محصول انجام میشود. این مقاله مجموعه ای از پژوهش های صورت گرفته پیرامون روش های بهتعویق انداختن فراورده های غلات به خصوص نان و آنالیز این محصولات توسط دستگاه های مختلف آنالیز بیاتیمی باشد. روش های مختلفی جهت شناسایی و تجزیه و تحلیل تغییرات در سطوح ماکروسکوپی، میکروسکوپی و مولکولی وجود دارد، اغلب روش های تجربی بیاتی غلات از طریق DSC، آزمون های رئولوژیکی، شیمیایی، حسی و آنزیمی صورت میگیرد. که در این بین روش های دستگاهی به دلیل دقت بالاتر دارای جایگاه ویژه ای می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.