مقاله اثر تنش شوری بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگو ریشه ارقام بادام شکوفه، سهند و ژنوتیپ ۴۰ – ۱۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگو ریشه ارقام بادام شکوفه، سهند و ژنوتیپ ۴۰ – ۱۳ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگو ریشه ارقام بادام شکوفه، سهند و ژنوتیپ ۴۰ – ۱۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگو ریشه ارقام بادام شکوفه، سهند و ژنوتیپ ۴۰ – ۱۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری بر غلظت برخی از عناصر غذایی در برگو ریشه ارقام بادام شکوفه، سهند و ژنوتیپ ۴۰ – ۱۳ :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
نوع ترکیب پایه و پیوندک و سطح شوری می تواند، غلظت عناصر غذایی برگ و ریشههای بادام را تحت تاثیر قرار دهد. در این تحقیق، اثر تنش شوری بر غلظت عناصر غذایی در برگ و ریشه های تعدادی از ژنوتیپ های بادام به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور ژنوتیپ در ۴ سطح و شوری آب آبیاری در پنج سطح و با سه تکرار در سال ۱۳۹۲ در گلخانه ی تحقیقاتی موسسه نهال و بذر کرج بررسی شد. ژنوتیپ های مورد مطالعه شامل شکوفه، سهند و ۴۰ – ۱۳ پیوند شده روی پایه GF677 و پایه GF677 و شوری آب آبیاری شامل ۰ ، ۱/۲ ، ۲/۴، ۳/۶ و ۴/۸ گرم در لیتر کلرید سدیم (که به ترتیب هدایت الکتریکی برابر ۰/۵، ۲/۵، ۴/۹، ۷/۳ و ۹/۸ دسی زیمنس بر متر داشتند)، بودند. نتایج نشان داد که نوع پیوندک و سطح از شوری بر غلظت عناصر غذایی برگ و ریشه موثر است. در تمامی ژنوتیپهای مطالعه شده، بیشترین مقدار کلر و سدیم، نسبت سدیم/پتاسیم، در برگ و ریشه، در تیمار ۴/۸ گرم در لیتر کلرید سدیم مشاهده شد. به نظر می رسد، نوع پیوندک در ممانعت از جذب سدیم و کلر توسط ریشه و انتقال آن به قسمت هوایی موثر است. رقم شکوفه، در تمامی سطوح شوری مطالعه شده در این تحقیق، دارای کمترین مقدار کلر و سدیم، کمترین نسبت سدیم/پتاسیم بود. این رقم توانست در سطوح بالای شوری، از طریق افزایش پتاسیم، به مقدار بیشتری از سایر ژنوتیپهای مطالعه شده در این تحقیق، با اثرات مخرب سدیم مقابله کند. در مجموع در این تحقیق، رقم شکوفه، به عنوان متحملترین رقم به شوری تشخیص داده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.