مقاله تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه تاثیر افزودن نسبت های مختلف آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی خمیر کیک از جمله میزان رطوبت ، خاکستر و Ph در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور ۹، ۱۵، ۲۱ و ۳۰ گرم آرد سنجد به فرمولاسیون خمیر کیک افزوده شد. جدول تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که افزودن آرد سنجد به خمیر کیک بر تمامی فاکتورهای مورد بررسی تاثیر معنی دار داشت (۰۰۱>p) . نتایج نشان داد که بیشینه و کمینه PH به ترتیب متعلق به نمونه حاوی ۳۰ گرم آرد سنجد و نمونه شاهد بود. با افزایش میزان آرد سنجد در خمیر کیک از میزان رطوبت و خاکستر نمونه ها کاسته شد. بیشترین رطوبت نمونه ها با ۱۹/۲۳ درصد زمانی به دست آمد که از ۳۰ گرم آرد سنجد استفاده گردیده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.