مقاله آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
استخراج عصاره گوجه سبز ایرانی با سه روش التراسوند، حلال و آب زیربحرانی صورت گرفت و خصوصیت آنتی اکسیدانی آن در محیط اینوپتروتعیین شد و بهترین عصاره در دوغلظت ۴۰۰ و ۸۰۰ پی پی ام با آنتی اکسیدان سنتزی از نظر فعالیت آنتی اکسیدانی در پایداری روغن کانولا در شرایط حرارتی و انبارداری مورد مقایسه قرار گرفت و جهت بررسی اثر انبارداری دو تیمار ۴۰۰ و ۸۰۰ PPM عصاره گوجه سبز و تیمار آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ روی پایداری روغن کانولا در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد طی ۶۰ روز انبارداری به روغن اضافه گردید که شاخص کیفی و پایداری اکسایشی در مدت زمانهای، به عنوان شاهد ۱۵، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ روز بررسی گردید که نتایج نشان داد افزایش غلظت عصاره گوجه سبز باعث پایداری روغن کانولا نسبت به آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ می گردد. همچنین اثر حرارت دهی روی پایداری روغن کانولا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت با بهترین تیمار عصاره گوجه سبز طی شرایط نگهداری (غلظت ۸۰۰PPM) و آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ در فواصل زمانی ۲۴،۲۰، ۱۶، ۱۲، ۸، ۴، ۰ ساعت نمونه تهیه و پارامترهای عدد کرپونیل، عدد کنژوگه، اندیس اسیدی، ترکیبات قطبی، شاخص پایداری اکسایشی و شاخص رنگ مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد که هر دو آنتی اکسیدان باعث پایداری حرارتی می شود. ولی آنتی اکسیدان سنتزی نسبت به عصاره گوجه سبز مؤثرتر می باشد. با توجه به نتایج از عصاره گوجه سبز می توان به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در به تأخیر انداختن اکسیداسیون روغن کانولا استفاده و جایگزین مناسبی برای آنتی اکسیدان سنتزی که دارای اثرات جانبی و سرطان زاست باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.