مقاله تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر امواج فراصوت به عنوان جایگزین پاستوریزاسیون حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پرتقال رژیمی حاوی استویا :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این تحقیق بهمنظور تولید نوشیدنی پرتقال رژیمی با کیفیت بالا، شیرینکنندهی طبیعی استویا (ربادیوزید A) با خلوص ۹۷ درصد جایگزین ساکارز گردید، سپس نمونه حاوی ۲۵ درصد ساکارز و ۷۵ درصد استویا که مطلوبیت بیشتری از نظر ارزیابان حسی داشت به دو روش فراصوت و حرارتی پاستوریزه شد. نمونه مذکور جهت حفظ خصوصیات کیفی تحت امواجفراصوت با شدتهای ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد و زمانهای ۳، ۷/۵ و ۱۲ دقیقه در فرکانس و دمای ثابت ۲۰kHz و ۳۰ درجه سانتیگراد پاستوریزه شد و میزان بریکس ، pH ، اسیدیته، قهوه ای شدن غیرآنزیمی و میزان اسید آسکوربیک اندازه گیری شد. نتایج حاصل نشان داد که امواج فراصوت اثر معنیداری در میزان بریکس، pH و اسیدیته نوشیدنی پرتقال رژیمی ندارد (۰/۰۵<P) ولی با افزایش شدت و زمان فراصوت میزان قهوه ای شدن غیرآنزیمی افزایش و میزان اسید آسکوربیک به طور معنیداری کاهش یافت (۰/۰۵>P) اما به طور کلی نمونه های فراصوت شده در مقایسه با نمونه های پاستوریزه شده به روش حرارتی کیفیت بهتری داشتند. در نتیجه میتوان نوشیدنی پرتقال رژیمی شده با قند طبیعی استویا را توسط امواج فراصوت به عنوان جایگزین روش معمول حرارتی پاستوریزه کرده و خصوصیات کیفی و تغذیه ای آن را تا حد ممکن حفظنمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.