مقاله اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
روش های متعددی برای نابودی میکروارگانیسم ها و متابولیت های تولید شده توسط آنها به وجود آمده است. از مهمترین روش هایی که امروزه برای کنترل میکروارگانیسم ها استفاده می شود می توان به حرارت دادن به صورت پختن، پاستوریزه و استریلیزه کردن، سرد کردن به شکل انجماد یا نگهداری در دمای یخچال، استفاده از مواد شیمیایی مانند کاربرد سموم تدخینی و تکنیک های بیولوژیکی اشاره کرد. هر کدام از این روش ها مزایا و معایبی دارند. در بیشتر این روش ها مواد غذایی دستخوش تغییراتی می شود. یکی از روش های جدیدی که برای فرایند مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد پرتودهی می باشد. استفاده از این روش علاوه بر نابودی میکروارگانیسم ها تأثیرات کمتری روی مواد غذایی برجامی گذارد. در این پژوهش به روش های مورد استفاده پرتودهی در نابودی قارچ های فاسد کننده مواد غذایی و متابولیت های تولید شده توسط آنها یعنی مایکوتوکسین ها پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.