مقاله کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
تمایل به استفاده از فشار بالا برای شیر و فراورده های لبنی رو به افزایش است. استفاده از فشارهای ۰۳۳ تا ۰۳۳مگاپاسکال روش مناسبی برای غیرفعالسازی میکروارگانیسمها بویژه میکروبهای بیماریزای آلوده کننده موادغذایی است. علاوهبر انهدام میکروارگانیسمها، فشار بالا انعقاد اسیدی یا آنزیمی شیر را بدون اثرات مضر بر خواص کیفی مهمی از قبیل مزه، ویتامینها و ترکیبات مغذی بهبود می بخشد. این ویژگیها کاربردهای متعددی را برای تولید محصولات لبنی با حداقل فراوریبا کارایی بهتر، ایمن از نظر میکروبی و برای توسعه محصولات لبنی جدید با ارزش غذایی و ماندگاری بالا ،کیفیت حسی مطلوب و بافت جدیدبه صنعت لبنیات پیشنهاد میکند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.