مقاله تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر انواع روش های پخت برمیزان کادمیوم ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زمینه و هدف : محتوای فلزات سنگین کشف شده در بعضی ماهی ها باعث بروزمشکلاتی در نقش ماهی بعنوان یک رژیم غذایی سالم می گردد.هدف این مطالعه بررسی تاثیرانواع روش های پخت بر میزان کادمیوم درماهی آمور استان گلستان است. مواد و روش کار : این مطالعه در فصل بهار و تابستان سال ۱۳۹۳ در دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر انجام شد. تعداد ۵ عدد ماهی آمور از یکی مزارع پرورش ماهی واقع در روستای یاسی تپه از توابع گنبدکاووس تهیه گردید. پس از شست وشو و تمیز کردن ماهیها، فیله های ماهی با روش های مختلف ( سرخ، بخارپز، مایکروویو و کباب کردن) پخته شدند و پس از آن میزان کادمیوم نمونه های ماهی در آزمایشگاه تخصصی تعیین میزان فلزات سنگین (آزمایشگاه آب، خاک و گیاه صفای گنبد) با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی (GFAAS) و (HGAAS) مورداندازه گیری قرار گرفت. برای بررسی وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار بین تیمارهای مختلف پخت از آزمون تجزیه واریانس یکطرفه ANOVA (One Way) استفاده شد. جهت آنالیز آماری داده ها از نرم افزار SPSS 18 و برای ترسیم نمودارها از نرم افزار Excel استفاده گردید. یافته ها : نتایج حاصل از تجزیه واریانس یکطرفه داده ها نشان داد که بین میانگین مقادیرکادمیوم در تیمارهای مختلف اختلاف معنی دار وجود دارد (۰/۰۵>p). مقدار کادمیوم در تیمار شاهد ماهی آمور برابر (0ppb±۲) است. میانگین مقادیر کادمیوم در نمونه شاهد با مقادیر آن در فیله کباب و مایکرویو شده اختلاف معنی داری نداشت ولیکن با مقادیر آن در فیله های بخارپز و سرخ شده (0ppb±۱) اختلاف معنی دار داشت. با اعمال روش های پخت بخارپز و سرخ کردن مقادیر کادمیوم کاهش یافته بود. نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که از بین روش های پخت مورد مطالعه در این تحقیق، روش های بخارپز و سرخ کردن بهترین روش برای کاهش کادمیوم در ماهی آمور استان گلستان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.