مقاله کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نانوفیلتراسیون به طور معمول، به جداسازی نمک های تک ظرفیتی، دو ظرفیتی و حل شده های غیریونی با وزن مولکولی کمتر از ۰۲۲۲ گرم بر مول می پردازد، عامل اصلی در انتخاب غشاهای جدید با خواص و ویژگی های فی مابینغشاهای اسمز معکوس و اولترافیلتراسیون می باشد. محدوده ویژگی ها و مشخصات فرایند جداسازی غشاهایی که از طریق این تعریف پوشش داده می شود به تازگی به عنوان غشاهای نانو مطرح شده است. در این مقاله به مرور کارهای انجام شدهدر صنایع غذایی از جمله کاربرد نانوفیلتراسیون در فرایند روغن- نمک زدایی- آب و فاضلاب و صنایع غذایی، جدایی وخالص اسید آلی از تخمیر اسید مایع توسط فرایند نانو فیلتراسیون، نمک زدایی از محلول پنیر و تصفیه پساب لبنی می پردازد؛ و در نهایت به این نتیجه می رسیم که نانوفیلتراسیون کاربرد بسزایی در عرصه صنعت، علی الخصوص صنایع غذایی دارد،بطوریکه از نانوفیلتراسیون می توان برای جدایی و خالص اسید آلی از تخمیر اسید مایع توسط فرایند نانو فیلتراسیون، تصفیه پساب کارخانه قند، و همچنین به عنوان یک گام در جهت خالص سازی فرایند تولید اسیدهای آلی استفاده کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.