مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
گیاه توت فرنگی (.FragariavescaL) متعلق به خانواده Rosaceae منبع غنی از ترکیبات هستند که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی می باشند. آنتی اکسیدانهای موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتیو و حفظ سلامت حائز اهمیت هستند. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر روش های مختلف استخراج (اولتراسوند و فوق بحرانی) و همچنین حلال های مختلف (آب، آب/اتانول (۵۰:۵۰) و اتانول) بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی برای به دست آوردن بهترین بازده استخراج جهت استفاده بهینه از عصاره انجام شده است. فعالیت آنتی اکسیدانی هر عصاره از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH، آزمون بی رنگ شدن بتاکاروتن- لینولئیک اسید تعیین شد. در تمامی آزمایش های آنتی اکسیدانی تیمار التراسوند آب/ اتانولی بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بود و با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ) اختلاف معنی داری نداشت. با توجه به نتایج مطالعه فوق می توان عصاره توت فرنگی به روش استخراج التراسوند آب/اتانولی را جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.