مقاله ارزیابی عملکرد سازمان با استفاده از رویکرد ترکیبی تحلیل پوششی داده های- فازی و کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: شعب بانک تجارت استان یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد سازمان با استفاده از رویکرد ترکیبی تحلیل پوششی داده های- فازی و کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: شعب بانک تجارت استان یزد) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد سازمان با استفاده از رویکرد ترکیبی تحلیل پوششی داده های- فازی و کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: شعب بانک تجارت استان یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد سازمان با استفاده از رویکرد ترکیبی تحلیل پوششی داده های- فازی و کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: شعب بانک تجارت استان یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد سازمان با استفاده از رویکرد ترکیبی تحلیل پوششی داده های- فازی و کارت امتیازی متوازن (مطالعه موردی: شعب بانک تجارت استان یزد) :

تعداد صفحات:۲۷
چکیده:
با افزایش رقابت در عرصه تولید و خدمات، سازمان ها به شاخص ها و الگوهایی برای بررسی عملکرد خود نیاز پیدا کردند. یکیاز ابزارهای موفق در زمینه پیاده سازی برنامه های راهبردی سازمان سیستم کارت امتیازی متوازن است. هدف این پژوهشارزیابی عملکرد شعب بانک تجارت استان یزد و رتبه بندی آنها بر اساس میزان کارایی می باشد. کارت امتیازی متوازن ابزاریمناسب جهت طراحی ارزیابی عملکرد و سنجش آنها از چهار دیدگاه: مالی، مشتری، فرآیندهای داخلی و رشد و نوآوریمی باشد. این پژوهش با استفاده از مدل تلفیقی کارت امتیازی متوازن و تحلیل پوششی داده های فازی در ارزیابی عملکرد شعببانک تجارت استان یزد انجام شده است. روش این تحقیق توصیفی و برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز برای اجرای پژوهش ازانواع روش های میدانی، کتابخانه ای، مشاهده و بعضا مصاحبه استفاده شده است. پس از بررسی نتایج پژوهش مشخص شدکه از ۲۶ شعبه تحت بررسی در مدل CCR فازی تعداد ۱۱ شعبه دارای کارایی یک بوده اند . همچنین برای رتبه بندی کاملاز روش رتبه بندی کارایی متقاطع استفاده شده است. در نهایت نتایج به دست آمده از تحلیل حساسیت حاکی از آن است کهATM بیشترین تاثیر را بر کارائی واحدها دارد، و همچنین موقعیت و تعداد کارکنان نیز به ترتیب در رده های بعدی قراردارند. از سوی دیگر جمع سپرده بانکی کمترین تاثیر را بر کارائی بانک ها دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.