مقاله تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمار اسمزی روی خصوصیات کیفی برش های سیب طعم دار و پوشش داده شده :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
فرایند خشک کردن به دلایل متعدد سبب افت ویژگی های کیفی محصول نهایی می شود.بدین منظور بکار گیری فرایندهای جایگزین و یا تیمارهای مقدماتی نظیر خشک کردن به روش اسمزی ظروری به نظر می رسد.در این مطالعه سیب بعد از حلقه شدن،با محلول ۱% کربوکسی متیل سلولز(CMC) پوشش داده شده و سپس تحت فرآیند آبگیبری اسمزی با غلظت ۶۰ % وزنی وزنی در محلول ساکارز و ملاس با زمان، ۱۸۰ دقیقه قرارگرفتند. نمونه های خارج شده از محلول را در پوششی از صمغ کربوکسی متیل سلولز همراه با غلظت بهینه اسانس قرار داده شدو سپس درآون در دو دمای ۵۵ و ۶۵ خشک گردید. سنجش شاخص های کیفی شامل آزمون چروکیدگی،بازابپوشی و تغییرات رنگ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدسی امده نشان داد که فرآیندآبگیری به روش اسمزی، منجر به کاکش چروکیدگی محصول نهایی می شود. با افزایش دما پارامترهای L و E افزایش و a, b کاهش می یابد. زیرا دماهای بالاتر سبب صدمه بیشتر به دیواره سلولی شده و بنابراین نفوذ مواد رنگی از ملاس متناسب با دما افزایش مییابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.