مقاله مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مسمومیت هیستامینی شایعترین بیماری ناشی از غذاهای دریایی در سراسر جهان است .تعیین مقدار هیستامین کنسروهای تن ماهی نه تنها وضعیت بهداشتی ماهی مورد استفاده را نشان میدهد، بلکه در حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنندگان نیز بسیارموثر میباشد. مسمومیت هیستامینی ناشی از ماهی و فراورده های آن یک مشکل بهداشت عمومی شناخته شده است که میتواند مساله ای مهم و موثر در واردات و صادرات این محصولات تلقی شود. مسمومیت هیستامینی یکی از شایعترین بیماریهایناشی از غذاهای دریایی در سراسر جهان است و موارد متعددی از این بیماری در کشورهای مختلف گزارش شده است .با توجه به توصیه های فراوان اخیر مبنی بر افزایش مصرف ماهی به دلیل فواید آن بر سلامتی و گسترش شبکه جهانی صید، فرآوری و توزیع ماهی و فراورده های آن، به نظر میرسد مسمومیت هیستامینی نقش عمده تری در سلامت عمومی خواهدداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.