مقاله مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گروه عمده ای از باکتریها ضمن فواید متعدد تکنولوژیکی و توانایی در ایجاد عطر و طعم، قادر به بقا و رشد در سیستم گوارشی انسان بوده و باعث تعدیل جمعیت میکروبی روده بویژه روده بزرگ شده و به دنبال آن اثرات مفیدی بر سلامتمصرفکنندگان دارد، اینگونه باکتریها تحت عنوان پروبیوتیکها مطرح میگردنند. در این میان محصولات لبنی، حاملهای مناسبی برای این باکتریها میباشند. شیر خشک، ماست، پنیر و بستنی انواعی از محصولات لبنی پروبیوتیک است که بصورتتجاری مورد استفاده قرار میگیرند. اثرات مفید پروبیوتیکها عبارت اند از: کنترل عفونتهای رودهای، مهار رشد میکروبهایبیماریزا، کاهش کلسترول خون، افزایش سیستم ایمنی بدن، اثرات ضد سرطانی و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ لازم است باکتریهای پروبیوتیک در برابر اسیدهای معده و نمکهای صفراوی و همچنین آنتیبیوتیکهای متداول مقاوم بوده و در طی عبور از دستگاه گوارش بصورت زنده باقی بمانند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.