مقاله مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه باتوجه به اینکه چاقی و نیز بیماری دیابت مشکل بسیاری ازافراد می باشد تمایل مردم به استفاده ازمحصولات کم کالری و رژیمی افزایش یافته است شکلات باتوجه به ویژگیهای منحصربفردی که دارد ازجمله محصولات پرطرفدار می باشد بااین حال بسیاری ازبزرگسالان ازمصرف این محصول به دلیل قند موجود درآن ساکارز پرهیز می کنند به همین دلیل تولید کنندگان شکلات نیز درصدد تولید انواعی ازاین محصول می باشند که دراین ساکارز باشیرین کننده هایی باخواص مشابه این قند ازنظر شیرینی ویژگیهای حجمی و نیز ویژگیهای بافتی و درعین حال با قابلیت هضم پایین کم کالری جایگزین شود باتوجه به مزایای این ترکیبات نسبت به ساکارز دراین تحقیق مروری برشیرین کننده های قابل استفاده به عنوان جایگزین قند درشکلات انجام دادیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.