مقاله مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
باتوجه به ارزش تغذیه ای شیرسویا وهمچنین باتوجه به فواید غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای سلامت بخش امروزه شاهد افزایش و تنوع این محصولات می باشیم شیرسویا جانشین تجاری مناسب برای شیرگاو و یک مکمل تغذیه ای مناسب برای افرادی که دچارعدم تحمل لاکتوزهستند درنظر گرفته میشود با این وجود مصرف سویا به دلیل طعم نامطلوب و وجود الیگوساکاریدهایی مانند رافینوز و استاکیوز که منجر به نفخ و ناراحتی معده میشوند دارای محدودیت هایی است که راه غلبه براین مشکل و بهبود قابلیت پذیرش آن برای مصرف کننده فرایند تخمیر است تخمیر شیرسویا خواص تغذیه ای آن را نیز تغییر میدهد مثلا به هضم پروتئین آن کمک می کند و کلسیم محلول تری را فراهم می آورد همچنین سلامتی روده را افزایش میدهد علاوه براینها مطالعات نشان داده که شیرسویا باعث افزایش رشد وفعالیت باکتریهای پروبیوتیک میگردد که علت آن حضور ترکیبات پری بیوتیک موجود درسویا گزارش شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.