مقاله استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برخی از تکنولوژی های نوین نگهداری مواد غذایی در حال حاضر، در حال جایگزین شدن روش های سنتی هستند، تا با ارائه مواد غذایی سالم و مغذی، قابلیت کاهش هزینه های تولید و آسیب های زیست محیطی را داشته باشند. حرارت مادون قرمز یک تکنولوژی جایگزین با حفظ راندمان حرارتی بالا می باشد، که انتقال انرژی آن در قالب امواج الکترومغناطیسی می باشد. پژوهش های مربوطه در این زمینه حاکی از آن است که تکنولوژی مادون قرمز یک روش جایگزینی مناسب در فرآیندهای حرارتی می باشد. در این مقاله مابه تفصیل به بررسی امواج مادون قرمز و کاربردهای آن در صنایع غذایی خواهیم پرداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.