مقاله تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه های غلاتی (گندم و جو) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مالت سازی یک روش پیچیده بیوتکنولوژی است که شامل مراحب خیساندن، جوانه زنی و خشک کردن مالت جوانه زده در شرایط کنترل شده دما و رطوبت می باشد در این مطالعه تاثیر فرایند مالت سازی را بر برخی از خصوصیات دانه های مالت حاصل از ۵ نمونه از دانه های غلاتی (دو واریته جو با پوشینه به نام های ریحان و کویر، دو رقم گندم الوند و روشن و جو بدون پوشینه لاین ۱۷) استان خراسان رضوی از قبیل وزن هزار دانه میزان خاکستر، دانسیته توده ای ، راندمان مالت سازی و میزان پروتئین در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که وزن هزار دانه، غلات مورد مطالعه بیشتر از مالت حاصل از آنهاست.در بین مالت های حاصله مالت حاصل از جو بدون پوشینه بیشترین (۳۲/۵۲ گرم) و مالت حاصل از جو کویر کمترین (۲۶/۵۲ گرم ) مقدار را به خود اختصاص دادند.فرایند مالت سازی منجر به کاهش میزان رطوبت دانه ها گردید. جو بدون پوشینه دارای بیشترین دانسیته توده ای بود و کمترین دانسیته توده متعلق به مالت حاصل از جو کویر بود. فرایند مالت سازی باعث کاهش میزان دانسیته توده ای دانه های غله گردید به طوری که دانسیته توده ای در دانه های مالت حاصل از گندم الوند و جو کویر نسبت به دانه های اولیه به ترتیب ۳۰/۳ و ۳۶/۷ درصد کاهش یافت. بیشینه و کمینه حجم به ترتیب متعلق به مالت حاصل از گندم الوند و جو بدون پوشینه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.