مقاله معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گلبرگ زعفران به عنوان یک محصول جانبی در دسترس و ارزان قیمت، یک منبع آنتی اکسیدان طبیعی و سهل الوصول است که مقدار زیادی از آن در طی فرآوری زعفران به دست می آید. هدف از این مطالعه معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفرانبه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی و نحوه عصاره گیری از آن است. گلبرگ زعفران از شهرستان کاشمر در آذر ۱۹۳۱ تهیه و با شماره ۲۶۶۳ در هرباریوم دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند شناسایی و ثبت شد. پس از پاک سازی و جداسازی پرچم و کلاله، گلبرگ زعفران در دمای اتاق خشک و سپس آسیاب شد. جهت عصاره گیری از روش خیساندن استفاده شد. ۰۵ گرم ازنمونههای آسیاب شده گلبرگ زعفران، با ۱۵۵۵ سی سی الکل ۰۵ درجه خیسانده و روی شیکر قرار داده شد. پس از گذشت ۲۲ ساعت محلول مورد نظر را با کاغذ صافی شماره ۱ واتمن صاف کرده، سپس برای حذف حلال نمونههای صاف شده را درون پلیتهای شیشهای ریخته و به مدت یک روز در آون با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد قرار داده شد. پودر حاصله تا زمان استفاده در تحقیقات مختلف در دمای ۲ درجه سانتی گراد قابلیت نگه داری دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.