مقاله تنوع ژنتیکی گونههای چندساله اسپرس بر اساس میزان قندهای محلول و اسید آمینه پرولین و تاثیر آنها بر روی تحمل به خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع ژنتیکی گونههای چندساله اسپرس بر اساس میزان قندهای محلول و اسید آمینه پرولین و تاثیر آنها بر روی تحمل به خشکی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع ژنتیکی گونههای چندساله اسپرس بر اساس میزان قندهای محلول و اسید آمینه پرولین و تاثیر آنها بر روی تحمل به خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع ژنتیکی گونههای چندساله اسپرس بر اساس میزان قندهای محلول و اسید آمینه پرولین و تاثیر آنها بر روی تحمل به خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع ژنتیکی گونههای چندساله اسپرس بر اساس میزان قندهای محلول و اسید آمینه پرولین و تاثیر آنها بر روی تحمل به خشکی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
قندهای محلول واسید آمینه پرولین به عنوان تنظیم کنندههای اسمزی، ثبات دهنده غشاهای سلولی میباشند. در گیاهانی که این مواد درپاسخ به تنش خشکی تجمع مییابند، تنظیم اسمزی بهتر صورت میگیرد. در این پژوهش گونههای مهم چند ساله اسپرس Onobrychis در استان ( ۴ گونه) شناسایی شد. آزمایشات مربوط به تنش خشکی در گلخانه و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرارو در ۴ تیمار ( ۱۰۰و۷۵و۵۰و۲۵درصدFC صورت پذیرفت. نتایج نشان داد خشکی بر میزان پرولین موجود در قسمتهای هوایی وهمچنین میزان قند اسپرس مؤثر بود. افزایش تنش خشکی، موجب افزایش پرولین گردید بیشترین مقدار پرولین در قسمت هوایی اسپرس در تنشFC25%به میزان ۱۱/۱۹میکرومول بر گرم بود که اختلاف آن با میزان پرولین تولید شده در تنش خشکیFC50% به میزان ۱۰/۴۷میکرومول بر گرم در سطح ۵ درصد معنیدار نبود. بیشترین میزان پرولین با۱۲/۱۳میکرومول برگرم درگونه O. oxypteraوکمترین میزان پرولین ۷/۷۲درگونه O.scrobiculataمشاهده شد. نتایج تجزیه واریانس نشاندهنده تأثیر معنیدار تنش خشکی بر قندبود. بهطور کلی با افزایش تنش خشکی، میانگین قند گونهها روند افزایشی نشان داد و تفاوت بین تیمارهای خشکی معنیدار بود.بالاترین میانگین قند مربوط به تیمارFC25 و پایینترین میانگین قند مربوط به شاهد بود در مقایسه میانگین گونهها برای صفت قند گونهO.scrobiculataبا۴۸۲/۸۷میلی گرم برگرم بیشترین و گونه های O. viciaefolia و O. melanotricha به ترتیب با ۳۰۲/۵۳و۳۰۱/۱۲میلیگرم بر گرم کمترین میانگین را به خود اختصاص دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.