مقاله تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از عصاره گیاه گلپر بر میزان pH و اسیدیته سس مایونز :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این تحقیق اثر عصاره گلپر بر روی میزان pH اسیدیته سس مایونز مورد ارزیابی قرار گرفت. این ویژگیها توسط استاندارد ملی ایران تعیین گردیدند. نتایج نشان داد که اثر دما و زمان و نیز زمان و غلظت بر روی تغییرات pH و اسیدیته معنیدار بوده در حالی که اثر دما و زمان و نیز زمان و غلظت به طور متقابل معنیدار نمیباشد. همچنین این عصاره میتواند جایگزین مناسب برای نگهدارنده های سنتزی در سس مایونز باشد. این امر به این علت است که عصاره گیاه گلپر میتواند در عدم افت اسیدیته در سس مایونز مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.