مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک و باکتری های ریزوسفری (PGPR) بر پارامترهای رشد و کلروفیل گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک و باکتری های ریزوسفری (PGPR) بر پارامترهای رشد و کلروفیل گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک و باکتری های ریزوسفری (PGPR) بر پارامترهای رشد و کلروفیل گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک و باکتری های ریزوسفری (PGPR) بر پارامترهای رشد و کلروفیل گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک و باکتری های ریزوسفری (PGPR) بر پارامترهای رشد و کلروفیل گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک و تاثیر تلقیح باکتری های ریزوسفری محرک رشد بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی بادرنجبویه، آزمایشی در شرایط گلدانی در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه آزاد واحد ساوه انجام شد. این تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کاملا تصادفی با دو فاکتور اسید سالیسیلیک در ۵ سطح (۰، ۰/۵، ۱، ۱/۵ و ۲) میلی مولار و دو گونه باکتری (سودوموناس فلورسنس و سودوموناس پوتیدا) در سه تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان ارتفاع (۹۴/۱ سانتی متر) و وزن تر بوته (۲۹۶/۵۳ گرم) به ترتیب در تیمارهای کاربرد باکتری فلورسنس و سطح ۰/۵ و ۲ میلی مولار اسید سالیسیلیک و بیشترین وزن خشک بوته (۵۷/۹۰۱ گرم) نیز در تیمار باکتری فلورسنس و سطح ۱ میلی مولار اسید سالیسیلیک و همچنین کمترین مقدار وزن تر و خشک در شاهد مشاهده شد. بیشترین میزان کلروفیل a و b و کلروفیل کل نیز در تیمار باکتری پوتیدا و سطح ۰/۵ میلی مولار اسید سالیسیلیک و به ترتیب معادل (۱/۳۶۸، ۰/۵۸۵ و ۲/۲۱۵) میلی گرم بر گرم وزن تر بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.