مقاله تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن فسفوریل کلراید بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این طرح ابتدا برنج (چمپا) انتخاب شد. سپس با استفاده از عملیات استخراج قلیایی ، نشاسته برنج تهیه و با استفاده از فسفوریل کلراید ۰/۱ نرمال اصلاح گردید. برای بررسی تأثیر فسفوریل کلراید بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی نشاسته برنج، اندازه گرانول، درصد خاکستر، حلالیت، میزان جذب آب و دمای ژلاتینه شدن اولیه و گرانروی در دمای ۵۵ درجه ی سانتیگراد بعد از خنک شدن اندازه گیری شد. تصاویر میکروسکوپ نوری نشان داد که در اثر ایجاد اتصالات عرضی سایز گرانولی کاهش یافت. درصد خاکستر از ۰/۱۴ به ۰/۱۶ افزایش یافت. جذب آب و حلالیت نیز کاهش یافت. دمای ژلاتینه شدن اولیه و گرانروی در دمای ۵۵ درجه ی سانتیگراد بعد از خنک شدن به دست آمده از دستگاه رئومتر به ترتیب از ۶۲/۵۸ به ۴۲/۰۳ به ۵۵/۲۱ افزایش یافت. در این تحقیق نتایج بیانگر استحکام دیواره گرانولی و سخت شدن پیوند ها در مولکول های نشاسته در اثر افزودن فسفوریل کلراید و در نتیجه تغییراتی در خواص فیزیکی شیمیایی نشاسته برنج بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.