مقاله اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005 دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005 :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مطالعه حاضر به منظور کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005 انجام شد.هدف ما از این تحقیق بالا بردن کیفیت محصول آبنبات پسته ای از طریق کنترل کپک با استفاده از غلظت مناسب اسید سیتریک مونو هیدرات می باشد. برای انجام این کار از غلظت های مختلف اسید سیتریک مونو هیدرات ۷/۵ درصد به ترتیب ۱۰۰، ۱۵۰ و ۱۷۰ سی سی اسید در ۹۰ کیلو گرم شربت استفاده گردید، که در مرحله تغلیظ به شربت اضافه شد. سپس میزان رشد کپک در هر یک از نمونه ها با استفاده از محیط کشت DG18 مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات نشان داد که میزان ۱۷۰ سی سی اسید مصرفی دارای کمترین تعداد کپک در محصول آبنبات پسته ای است. نتیجه این تحقیق بیانگر آن است که علاوه بر دست یافتن به میزان مطلوب اسید مصرفی در کاهش کپک، سبب افزایش کیفیت محصولدر صنعت آبنبات پسته ای شدیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.