مقاله بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پزوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و کلبرون بر پارامترهای کمی میوه و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در کشت گلخانه ای در سال ۱۳۹۲ انجام شد. آزمایش در گلخانه تجاری کشت گوجه فرنگی در شهر سی سخت به صورت فاکتوریل در قالی طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار انجام شد. فاکتور اول اسید سالیسیلیک در غلظت های ۰، ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی گرم در لیتر و فاکتور دوم کلبرون در غلظت های ۰، ۲/۵، ۵ و ۷/۵ گرم در لیتر بود. صفاتی از قبیل تعداد میوه در بوته، وزن تر میوه و عملکرد بوته مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمار کلبرون تنها بر صفت تعداد میوه در بوته گوجه فرنگی در سطح احتمال ۵% معنی دار بود اما تیمار سالیسیلیک اسید در کلیه صفات اندازه گیری شده اثر معنی داری از خود نشان داد. برهمکنش سالیسیلیک اسید و کلبرون بر روی هیچ یک از پارامترهای اندازه گیری شده اثر معنی داری از خود نشان نداد. بیشترین تعداد میوه در بوته، وزن تر میوه و عملکرد بوته مربوط به برهمکنش تیمار ۴۰۰ میلی گرم در لیتر سالیسیلیک اسید و تیمار ۵ گرم در لیتر کلبرون بود. بر اساس نتایج پژوهش حاضر، تیمار ۴۰۰ میلی گرم در لیتر سالیسیلیک اسید و تیمار ۵ گرم در لیتر کلبرون به منظور بهبود پارامترهای کمی و عملکرد گوجه فرنگی رقم دافنیس در شرایط گلخانه ای قابل توصیه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.