مقاله بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر میزان موفقیت جنگلکاری های انجام شده با گونه های بومی در ایلام (مطالعه موردی منطقه سیاهکوه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر میزان موفقیت جنگلکاری های انجام شده با گونه های بومی در ایلام (مطالعه موردی منطقه سیاهکوه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر میزان موفقیت جنگلکاری های انجام شده با گونه های بومی در ایلام (مطالعه موردی منطقه سیاهکوه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر میزان موفقیت جنگلکاری های انجام شده با گونه های بومی در ایلام (مطالعه موردی منطقه سیاهکوه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر میزان موفقیت جنگلکاری های انجام شده با گونه های بومی در ایلام (مطالعه موردی منطقه سیاهکوه) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی میزان موفقیت جنگلکاری با گونه های بومی در شهر ایلام و تاثیر عوامل فیزیوگرافی بر آن، منطقه سیاه کوه متشکل بر سه گونه بلوط ایرانی، بنه و بادام کوهی برای انجام تحقیق انتخاب شد. برای محقق شدن هدف، خصوصیات کمی و کیفی گونه های منطقه در ۲۲ قطعه نمونه با فاصله ۱۰۰ متر و مساحت ۱۲ آر مورد اندازه گیری قرار گرفت. برای تجزیه تحلیل داده های کمی و کیفی از آزمون (Chi-square) استفاده شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که وضعیت مطلوب دو پارامتر زنده مانی و سلامت گونه ها، در شیبهای ۲۰ تا ۴۰ درصد مربوط به بادام و در شیبهایبالاتر ۴۰ درصد مربوط به بلوط می باشد. درخصوص جهت دامنه، وضعیت مطلوب دو پارامتر زنده مانی و سلامت گونه ها در جهت شمالی مربوط به بلوط و بنه و در جهت شرقی مربوط به بادام می باشد. بهترین وضعیت زنده مانی گونه ها در ارتفاع۱۴۵۰ متر مربوط به گونه بادام و در ارتفاع ۱۴۵۰ متر به بالا مربوط به گونه بلوط بوده و در خصوص سلامت گونه و تاثیر ارتفاع، مشخص شد که در طبقات ارتفاعی بالاتر هر سه گونه از سلامت بهتری برخوردار هستند. بیشترین ضخامت لاشبرگ در زیر تاج پوشش درختان بادام در دامنه شرقی و برای گونه بلوط در دامنه شمالی مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.