مقاله بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
نگرانی های ناشی از مسائل ایمنی آنتی اکسیدان های سنتزی همچون جهش زایی و سرطان زایی منجر بهافزایش علاقه به شناسایی آنتی اکسیدان طبیعی در چند دهه اخیر شده است. هدف از این تحقیق استفاده از حلالهای الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند برای بازیابی حداکثر ترکیبات فنولی و توکوفرولی عصاره پالپ توت فرنگی وارزیابی بالاترین خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد. با دو روش ماسراسیون و اولتراسوند و استفاده از حلال هایاتانول، متانول و اتانول-آب عصاره پالپ توت فرنگی استخراج گردید. مقدار فنول کل و مقدار توکوفرول کل عصاره ها با استفاده از روش اسپکتروفتومتری UV-VIS اندازه گیری شد. سپس فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف و نیز آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ با آزمون های مهار رادیکال های آزاد DPPH و بتاکاروتن-لینولئیک اسید مشخص گردید. در انتها شاخص پایداری اکسایشی (OSI) با اضافه کردن ۶۰۰ppm عصاره ها به روغن آفتابگردان بدون آنتی اکسیدان در مقایسه با نمونه روغن آفتابگردان حاوی TBHQ 100ppm تعیین شد. بهترین تیمارها متانول-اوتراسوند و اتانول-آب-اولتراسوند به دست آمد که در همه ی آزمون ها عملکرد بهتری با اختلاف معنی داری (p<0.05) در مقایسه با TBHQ داشتند. این نتایج نشان می دهد که استفاده از اولتراسوند تأثیر قابل ملاحظه ای بر افزایش مقدار ترکیبات فنولی و توکوفرولی عصاره های حاصل داشت و عصاره پالپ توت فرنگی حاصل از تیمارهای (متانول-اولتراسوند) و (اتانول-آب- اولتراسوند) می تواند به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ و حتی بهتر از آن عمل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.