مقاله تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پودر کیک کم کالری به وسیله پودر جوانه گندم ، پروتئین ایزوله سویا ، آرد جو و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی آن :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
این تحقیق به هدف تولید پودر کیک عملگرا بوسیله پودر جوانه گندم پروتئین ایزوله سویا و آرد جو انجام گرفت برای تولید پودر کیک کم کالری ۹ فرمولاسیون به کار گرفته شد در مجموع فرمولاسیون ها از پودر جوانه گندم (۲۰ و ۳۰ درصد) ، پروتئین ایزوله سویا (۲/۵ و ۵ درصد) و آرد جو (۱۰ و ۱۵ درصد) استفاده شد. در مرحله بعد از این پودرها کیک تولید و مقدار ترکیبات فنلی به روش فولین سیوکالتو فعالیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH مورد ارزیابی قرار گرفت نتایج نشان داد تاثیر نوع و درصد مواد به کار گرفته شده در تولید پودر کیک کم کالری روی مقدار کل ترکیبات فنلی و فعالیت انتی اکسیدانی کیک تولیدی تاثیر معنی دار داشت. بیشترین مقدار ترکیبات فنلی در فرمولاسیون شماره ۱ (۵% پروتئین ایزوله سویا ، ۱۵% آرد جو، ۳۰% جوانه گندم) مشاهده شد که بیشترین مقدار پروتئین ایزوله سویا و آرد جوانه گندم را در بین فرمولاسیون ها داشت. بیشترین فعالیت انتی اکسیدانی در فرمولاسیون شماره ۵ (۲/۵% پروتئین ایزوله سویا، ۱۵% آرد جو، ۳۰% جوانه گندم) به میزان ۴۶ درصد مشاهده شد. بنابراین استفاده از جوانه گندم و پروتئین ایزوله سویا میتواند راهکاری مناسب برای تولید محصولی چدید و فرسودمند و مطلوب باشد که در بهبود کیفیت تغذیه ای مصرف کنندگان موثر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.