مقاله بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مشکلات پیش روی صنایع استخراج روغن، محققان را بر آن داشت تا به مطالعه روش های نوین در استخراج بپردازند. یکی از این روش ها استخراج روغن بوسیله آنزیم می باشد. در این روش سلول ها و بافت مواد روغنی تخریب شده و روغن موجود در واکوئل ها به راحتی آزاد شده و راندمان استخراج افزایش می یابد. تحقیقات صورت گرفته روی دانه کنجد، دانه کدوتنبل، دانه گیاه فورسیتیا، دانه ایساتیس ایندیگوتیکا و بادام زمینی به خوبی این مطلب را نشان می دهد. از طرفی در این تحقیق کیفیت روغن استخراج شده نیز از حیث اسیدهای جرب آزاد، ترکیبات فنولی، اندیس یدی، اندیس پراکسید، میزان توکوفرول و اندیس صابونی مورد بررسی قرار گرفتند. تحقیقات مورد بررسی نشان دادند که استخراج آنزیمی، کیفیت روغن را در اکثر موارد (به جز چند استثنا) بهبود می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.