مقاله تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کیک کم کالری بوسیله جایگزینی ساکارز با استویا :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
کیک یکی از محصولاتی است که در سر تاسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از ترکیبات اصلی آن شکر می باشد . امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات بدون چربی رو به افزایش است. هدف از این تحقیق جایگزینی شکر با استویا و سوربیتول مایع همراه با هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها می باشد. نتایج نشان داد که افزودن سوربیتول باعث کاهش ویسکوزیته می گردد. افزودن هیدروکلوئید زانتان و امولسیفایر پلی سوربات ۶۰، ویسکوزیته خمیر حاوی ۱۰۰% سوربیتول را افزایش می دهند. افزودن ترکیب زانتان پلی سوربات ۶۰، همراه با ۱۰۰% سوربیتول باعث افزایش ویسکوزیته خمیر و خصوصیات کیفی کیک می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.