مقاله بررسی تغییرپذیری برخی از خصوصیات خاک ها در واحدهای ژئومورفولوژی بر مبنای مطالعات ژئومورفولوژی در منطقه ورس(مطالعه موردی: دشت قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرپذیری برخی از خصوصیات خاک ها در واحدهای ژئومورفولوژی بر مبنای مطالعات ژئومورفولوژی در منطقه ورس(مطالعه موردی: دشت قزوین) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرپذیری برخی از خصوصیات خاک ها در واحدهای ژئومورفولوژی بر مبنای مطالعات ژئومورفولوژی در منطقه ورس(مطالعه موردی: دشت قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرپذیری برخی از خصوصیات خاک ها در واحدهای ژئومورفولوژی بر مبنای مطالعات ژئومورفولوژی در منطقه ورس(مطالعه موردی: دشت قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرپذیری برخی از خصوصیات خاک ها در واحدهای ژئومورفولوژی بر مبنای مطالعات ژئومورفولوژی در منطقه ورس(مطالعه موردی: دشت قزوین) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
یکی از روشهایی که برای مطالعات خاکشناسی به کار میرود، روش ژئومورفولوژی است. برای ارزیابی این روش حوزه ی آبخیز ورس از استان قزوین که در محدوده ۴۸ ۱۳ ۵۰ تا ۵۰ ۲۰ ۱۹ طول شرقی و ۳۶ ’۱۷ ”۲۱ تا ”۰۴ ’۲۲ ۳۶ عرض شمالی، واقع شده و دارای تنوع ژئومورفولوژی زیادی است انتخاب گردید. نخست نقشه ها، عکسهای هوایی و تصاویر ماهواره ای از سازمانهای مربوطه تهیه شد و پس از تهیه نقشه های پایه و نقشه زمین شناسی، از تلفیق نقشه های فوق در محیط نرم افزار Arc GIS.10 نقشه ژئومورفولوژی منطقه با نه واحد تفکیک و تهیه گردید. سپس نقاط شاخص در واحدهای تفکیک شده مشخص و نیمرخ های مطالعاتی در مناطق مورد نظر حفر گردیدند، پس از تشریح کامل نیمرخها و انتقال نمونه های خاک به آزمایشگاه خصوصیاتی از قبیل قابلیت هدایت الکتریکی، واکنش خاک، درصد شن، سیلت، رس و کربن آلی خاک اندازه گیری شد. سپس تفسیر خصوصیات نیمرخها در واحدهای ژئومورفولوژی با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت و نتایج نشان داد که همبستگی منفی و معنی دار در سطح پنج درصد (۰/۰۵>P) بین درصد سدیم تبادلی و کربن آلی، همبستگی مثبت و معنی دار بین درصد رس و واکنش خاک وجود دارد. همچنین همبستگی مثبت و معنی دار در سطح یک درصد (۰/۰۱>P) بین قابلیت هدایت الکتریکی و درصد سدیم تبادلی، همبستگی منفی و معنی داری در سطح یک درصد (۰/۰۱>P) بین درصد رس و سیلت خاک، و درصد سیلت و شن مشاهده گردید و همبستگی مثبت و معنی دار در سطح یک درصد (۰/۰۱>P) بین درصد شن و درصد رس خاک در منطقه وجود دارد. روش خاک ژئومورفولوژی با توانمندی خوبی توانسته است واحدهای مربوطه را تفکیک نماید و رابطه تغییرات خصوصیات خاکها را در هر یک از آنها نشان دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.