مقاله بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
تولید کنسانتره میوه جات به روش معمول شامل فرآیند حرارتی می باشد که اعمال حرارت در طول تولید کنسانتره باعث از دست رفتن ترکیبات طعمی شده که این پدیده باعث کاهش قابل توجه ای در خواص کیفی کنسانتره می گردد. در این مقاله از فرآیند تقطیر اسمزی به عنوان یک فرایند غیرحرارتی جهت تغلیظ عصاره ی نارنج و بررسی اثر آن بر خواص تغذیه ای و ارگانولپتیکی کنسانتره ی نارنج در طول مدت نگهداری استفاده گردید. ابقا اسید اسکوربیک در کنسانتره های نارنج تولیدی به روش تقطیر اسمزی به طور معنی داری (p<0.05) بیشتر از نوع تولید شده به روش حرارتی بود. در طول نگهداری، تجزیه اسید اسکوربیک در هر دو نوع کنسانتره نارنج تولیدی از معادله درجه اول تبعیت می کرد. بر طبق معادلات بدست آمده، ثابت تعادل تجزیه اسید اسکوربیک در کنسانتره نارنج تولیدی به روش تقطیر اسمزی کمتر از نوع حرارتی آن گزارش گردید. تولید کنسانتره نارنج به روش تقطیر اسمزی باعث افزایش نیمه عمر اسید اسکوربیک در حدود ۳۳ روز گردید. کنسانتره نارنج تولیدی به روش تقطیر اسمزی نسبت به نوع تولید شده به روش حرارتی از شاخص رنگ بهتر، تغییر کلی رنگ کمتر و از شاخص کرومای بالاتری برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.