مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی سیلاژ ذرت برخی مناطق کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی سیلاژ ذرت برخی مناطق کشور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی سیلاژ ذرت برخی مناطق کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی سیلاژ ذرت برخی مناطق کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی سیلاژ ذرت برخی مناطق کشور :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از اجرای تحقیق حاضر جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی موجود در سیلاژهای ذرت سه استان مختلف کشور وبررسی خصوصیات بیوشیمیایی آنها از نظر تاثیر بر کیفیت سیلاژ و در نهایت معرفی آنها به عنوان فرمولاسیون تجاری برای حفظ و افزایشکیفیت سیلاژ های ذرت کشور بود. از سه منطقه متفاوت آب و هوایی شامل اصفهان گرگان و قزوینذرت در مرحله برداشت برای سیلاژ نمونه برداری و پس از خرد کردن در سیلوهای کوچک آزمایشگاهی سیلو شدند. سپس در فواصل زمانی از سیلوهای مذکورنمونه برداری و جداسازی باکتری های اسید لاکتیک صورت پذیرفت. بمنظور بررسی خصوصیات بیوشیمایی موثر در فرایند سیلاژ آزمون تحمل اسید، تحمل دما تحمل نمک، و تولید اسید برای سویه ها انجام شد. از بین ۱۵۰ جدایه جداسازی شدهتعداد ۱۸ جدایه دارای توانایی تحمل اسیدیه کمتر از ۴ تحمل دمایی بین ۱۵ تا ۴۰ درجه سانتیگراد و تحمل نمک بیش از ۱۰ % و تولید اسید لاکتیک مناسب داشتند که برای شناسایی مولکولی و آزمایشات بعدی انتخاب شدند. برای شناسایی سویههای منتخب از روش تکثیر و توالی یابی ژنSrDNA16 استفاده شد و پس از تکثیر و خالص سازی محصولاتPCRحاصله توالی یابی صورت گرفت. نتایج شناسایی مولکولی و برریس توالی ها نشان داد که سیلاژهای مورد بررسی متعلق به ۵ گونه مختلف لاکتوباسیل شامل L. L. plantarum Lactobacillus fermentum, buchneri, L. paralimentaris, L. pentosusبودند. بالاترین فراوانی( ۱۱ سویه) مربوط به گونهL.fermentum و کمترین فراوانی(یک سویه) مربوط به گونهL. pentosusبود . در آزمایشات آتی فرمولاسیون مناسب از سویه های منتخب تهیه و تاثیر آنها بر سیلاژ ذرت و پاتوژن های گیاهی در سطح آزمایشگاهی و نیمه صنعتی مورد بررسی قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.