مقاله بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در کشور ما ۴/۸ درصد انرژی دریافتنی روزانه هر فرد از گروه شیر و فرآورده های لبنی آن تأمین می شود و در این میان پنیر که حاوی مواد با ارزش تغذیه ای است حائز اهمیت می باشد. تقاضای مصرف محصولات سالم و مغذی با ویژگی های حسی و بافتی مطلوب و بازدهی بیشتر به گسترش تحقیق و تولید انواع مختلف پنیر همراه با طعم های متفاوت منجر شده است. استفاده از افزودنی های گیاهی شامل روغن های گیاهی، اسانس ها، عصاره ها، صمغ ها، مایه پنیر، طعم دهنده ها می تواند به عنوان راهکاری مناسب در راستای کنترل باکتری های مولد فساد غذایی و باکتری های پاتوژن، افزایش ماندگاری پنیر و ایجاد خواص ارگانولیتیکی مطلوب مطرح باشد که در کنار آن می تواند باعث افزایش بازده تولید، بازار پسندی فراورده و بهینه سازی محصول گردد. لذا مروری بر تحقیقات انجام شده در این زمینه می تواند مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.