مقاله خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص ضد میکروبی اسانس و بکارگیری آن در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با وجود پیشرفت های مدرن در اصول بهداشتی تولید مواد غذایی، امنیت غذایی موضوعی است که به طوری فزاینده اهمیت قابل توجهی یافته است. امروزه روش های جدیدی مورد نیاز است تا به کمک آن بتوان پاتوژن های منتقله از مواد غذایی را کاهش داد و از ایجاد بیماری های گوناگون جلوگیری کرد. اسانس ها دارای خواص ضد میکروبی میباشند و از سالیان دور این خاصیت به ثبت رسیده است. حدود ۰۳۳۳ نوع اسانس شناخته شده است که در این بین ۰۳۳ نوع آن از نظر تجاری دارای اهمیت میباشد و البته عمدتا این اسانس ها به منظور ایجاد طعم و رایحه به کار برده می شوند. پژوهش هایی که بر روی گوشت تازه، فرآورده های گوشتی، ماهی، شیر، محصولات لبنی، میوه جات، سبزیجات و برنج پخته شده انجام گردیده است نشانگر این موضوع میباشد که حداقل غلظت مورد نیاز برای اثر ضد میکروبی اسانس در مواد غذایی بین ۰۳-۳/۵ میکرولیتر در هر گرم و در محلول های شست و شو دهنده ی میوه جات و سبزیجات ۰۳-۰/۳ میکرولیتر در هر گرم میباشد. هدف از این مقاله، مروری بر مطالب منتشر شده در زمینه بررسی روش های استخراج، شناسایی و خواص ضد میکروبی اسانس ها در مواد غذایی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.