مقاله بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ماهی یک منبع ممتاز از پروتئین با ارزش تغذیه ای بالا می باشد. کراکرماهی یکی از محصولات غنی شده با ماهی است که از نشاسته یا آرد، آب، ماهی و چاشنی (نمک، شکر، گلوتامات سدیم) تشکیل شده است. ماهی به فرم های مختلف مانند پروتئین تغلیظ شده ماهی، گوشت چرخ شده ماهی و سوریمی در فرمولاسیون کراکر مورد استفاده قرار می گیرد. افزودن ماهی به کراکر، بر مقدار پروتئین و ارزش تغذیه ای آن می افزاید. پروتئین ماهی شبکه پیوسته زله ای را با نشاسته در ترکیب کراکر تشکیل می دهد که به عنوان یک ماده پرکننده، موجب استحکام محصول می گردد. با تشکیل شبکه پروتئینی ماهی در خمیر کراکر، مولکول های آب توسط آنها حفظ شده و به این طریق بر ژلاتیناسیون کامل گرانول های نشاسته، تأثیر مثبت می گذارند. نتایج بررسی محققین نشان داده با افزایش نسبت ماهی به نشاسته در کراکر ماهی، از انبساط طولی آن طی فرایند سرخ کردن می کاهد و در نتیجه منجر به کاهش جذب روغن محصول می شود. بنابراین انتظار می رود با عرضه این محصول یا محصولات غنی شده با ماهی که دارای ارزش غذایی بالا می باشند، سرانه مصرف ماهی را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.