مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
زمینه و هدف تحقیق: امروزه استفاده از گیاهان دارویی و مواد طبیعی به جای انواع مواد نگهدارنده سنتتیک شیمیایی، زمینه تحقیق تحقیق بسیاری از پژوهشگران عرصه صنایع غذایی است. با توجه به زیان های سنگین آلودگی های مواد غذایی که به سلامت جامعه وارد می شود نیز با توجه به کم عارضه بودن استفاده از نگهدارنده های گیاهی، این مواد به عنوان راهکاری جهت ارتقاء کیفیت بهداشت مواد غذایی مطرح می شوند. در این مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه دارویی بادرنجبویه علیه دو سویه عامل مسمومیت غذایی برسی شده است. روش بررسی: جمع آوری گیاه بادرنجبویه از مزرعه اطراف شهرستان علی آباد کتول انجام شد. اثر عصاره برگ این گیاه پس از استخراج به روش پرکولاسیون، در شرایط invitro بر روی دو گونه باکتری لیستریا منوسیتوچنز و یرسینیا انتروکولیتیکا مورد بررسی قرار گرفت. اثر ۸ غلظت متوالی عصاره اتانولی بر روی باکتری ها به روش انتشار چاهک (agar well diffusion) بررسی شد. تجزیه تحلیل داده های آزمایش در سه تکرار توسط نرم افزار spss ازمون دانکن P<0/05 صورت گرفت. یافته ها: بر اساس نتایج آزمون ضد میکروبی، قطر هاله عدم رشد در غلظت های ۱۰۰% و ۵۰% برای باکتری لیستریا مونوسیتو جنز به ترتیب ۱۴/۳۳±۰/۵۷ و ۱۰mm بوده است و در غلظت های ۱۰۰% و ۵۰% برای باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا به ترتیب ۱۳±۱mm و ۱۰mm بدست آمد. نتیجه گیری: عصاره اتانولی گیاه بادرنجبویه خاصیت ضد میکروبی داشته و با توجه به عطر خاص گیاه بادرنجبویه با مطالعات ارگانولپتیکی می توان از این ماده هم به عنوان طعم دهنده و نیز نگهدارنده گیاهی در صنایع غذایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.