مقاله شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان اذربایجان شرقی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به مصرف بالای محصولات لبنی به ویژه نوع سنتی در بین اقشار مختلف جامعه و اهمیت بهداشتی این محصولات هدف از این مطالعه شناسایی و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس کازلیفلاووس موجود در محصولات لبنی سنتی استان آذرابیجان شرقی است. در این بررسی تعداد ۱۲۰ نمونه شامل ۲۰ نمونه از هر یک از محصولات پنیر آب نمکی، دوغ، ماست، کشک، کره و خامه از پنج ناحیه استان آذربایجان شرقی جمع اوری گردید. برای جداسازی باکتری های انتروکوکوس از محیط کشت اختصاصی کانامایسین اسکولین آزاید آگار (KEA) استفاده شد و برای شناسایی انتروکوکوس ، کلنی های مشکوک انتخاب شده و آزمون های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی استاندارد شامل رنگ امیزی گرم، کاتالاز، رشد در حضور ۶/۵ درصد نمک، توانایی هیدرولیز اسکولین، توانایی تولید H2S ، قابلیت حرکت، تولید رنگدانه زرد، تولید اسید از قندهای مانیتول، رافینوز، ساکارز، لاکتوز و آرابینوز و هیدرولیز آرژینین استفاده گردید. جهت بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی، روش انتشار دیسکی (Kirby-Bauer disc diffusion) مورد استفاده قرار گرفت و انتی بیوتیک های مورد استفاده شامل ونکومایسین ، تتراسایکلین ، استرپتومایسین ، اریترومایسین، آمپی سیلین ، جنتامایسین، پنی سیلین و کلرامنفیکل بودند . از بین شش نوع محصول لبنی سنتی مورد بررسی نمونه خامه به میزان ۲/۵ درصد دارای انتروکوکوس کازلیفلاووس بود و سایر نمونه ها فاقد این گونه بودند. در کل ۴ گونه کازلیفلاووس جداسازی گردید. بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی نشان داد که انتروکوکوس کازلیفلاووس جداسازی شده از این استان نسبت به اکثر آنتی بیوتیک های انتخاب شده مقاوم بود و حساسیت بیشتر در مورد دو آنتی بیوتیک آمپی سیلین و پنی سیلین مطرح بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.