مقاله بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در فن آوری های پس از برداشت میوه ها، چنانچه محصول در معرض صدمات مکانیکی قرار گیرد از میزان کیفیت و بازارپسندی آنها کاسته می شود. ارتعاشات ناشی از حمل و نقل جاده ای یکی از عوامل مؤثر بر میزان صدمات وارده به محصولات کشاورزی خصوصاً میوه ها می باشد. در این تحقیق، اثر شتاب و مدت زمان ارتعاش بر لهیدگی میوه هلو رقم آلبرتا در طول حمل و نقل در یک سیستم شبیه ساز جاده ای بررسی شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی و در سه تکرار انجام شد. تأثیر شتاب ارتعاشی در دو سطح (۰/۳g و ۰/۵g) و مدت زمان ارتعاش (۱۵ و ۳۰ دقیقه) بر عمق و حجم لهیدگی میوه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر مدت زمان ارتعاش بر روی میزان صدمات در سطح پنج درصد معنی دار است و اثر شتاب ارتعاش بر عمق لهیدگی در سطح یک درصد و برحجم لهیدگی در سطح پنج درصد معنی دار است اما اثر متقابل زمان و شتاب ارتعاش بر روی این کمیت ها اثر معنی داری ندارد. بطور کلی، در حمل و نقل جاده ای میوه هلو، با افزایش مدت زمان و شتاب ارتعاشی صدمات مکانیکی میوه افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.