مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی (ترشی آلو) محصول بومی استان (گلستان) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین پژوهش ویژگیهای شیمیایی ، تغذیه ای هلی ترشی محصول بومی مورد ارزیابی قرار گرفت. ویژگی های فیزیکی وشیمیایی آلو وزردآلو شامل محتوی فنلی (پلی فنل اکسیداز) و میزان اسید اسکوربیک و تغییرات آنزیمی مورد بررسی قرار گرفت درطی بررسی های صورت گرفته و تغییرات مورد نظر درمدت زمان ۶ماه نگه داری در حداقل ممکن بوده است. میوه ی آلو یکی از منابع غنی از آنتی اکسیدان است . این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می باشد که با خاصیت آنتی اکسیدانی خود اثرات مخرب رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.