مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته فسفاته و اتصال عرضی سیب زمینی در مقایسه با نشاسته طبیعی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این تحقیق اصلاح نشاسته سیب زمینی به منظور بهبودی خواص عملکردی آن و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بوجود آمده بود تولید نشاسته اصلاح شده می تواند خواص عملکردی جدیدی در نشاسته ایجاد کند. جهت اصلاح نشاسته سیب زمینی از طریق فسفاته کردن از دی سدیم هیدروژن اورتوفسفات انهیدروس و برای اصلاح به روش اتصال عرضی از فسفریل کلراید استفاده گردید. بر روی نشاسته طبیعی و نشاسته های اصلاح شده آزمایشات اندازه گیری رنگ، درصد رطوبت و شفافیت محلول بررسی شد روشنایی نشاسته اتصال عرضی شده بیشتر از نشاسته طبیعی و نشاسته فسفاته بود. درصد رطوبت نشاسته اتصال عرضی شده از نشاسته فسفاته بیشتر و نشاسته طبیعی دارای درصد رطوبت کمتری نسبت به نشاسته های اصلاح شده بود همچنین شفافیت نشاسته فسفاته از نشاسته طبیعی و اتصال عرضی بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.