مقاله بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی درصد استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو :
تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
در این پژوهش روغن گردو ابتدا بوسیله روش مرسوم استفاده از در این پژوهش روغن گردو ابتدا بوسیله روش مرسوم استفاده از حلال هگزان و با استفاده از سه دمای ۲۵، ۳۵ و ۴۵ درجه سانتی گراد سه زمان ۵، ۱۰ و ۱۵ ساعت و نسبت حلال به مغز گردو ۲، ۳ و ۴ (وزنی/حجمی) استخراج گردید. در بررسی تاثیر پارامترها بر روی استخراج مشخص شد که افزایش زمان استخراج منجر به افزایش معنی دار بازده کل استخراج، اندیس اسیدی و ضریب شکست میگردد و در مقابل میزان اندیس صابونی میزان ترکیبات فنولیک کاهش معنی داری می یابند همچنین افزایش دما منجر به افزایش معنی دار بازده کل استخراج ، اندیس اسیدی، اندیس صابونی و اندیس پروکسید و کاهش معنی دار میزان ترکیبات فنولیک و ضریب شکست می گردد. با توجه به تاثیر کم مقدار بالای حلال و با توجه به بحث اقتصادی و هزینه حلال نسبت ۱ به ۳ حلال به مغز گردو به عنوان سطح بهینه در نظر گرفته شد درصد استخراج روغن ، عدد اسیدی، عدد صابونی، ترکیبات فنولی، درصد موم، وزن مخصوص، ضریب شکست و ساختار اسید چرب برای بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گردو محاسبه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.