مقاله بررسی اثر شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه نیشکر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه نیشکر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه نیشکر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه نیشکر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه نیشکر :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نیشکر یکی از گیاهان مهم قندی در جهان محسوب می شود با توجه به شرایط اقلیمی نیمه خشک و نسبتا شور در مناطق تحت کشت نیشکر در کشور افزایش مقاومت به شوری در این گیاه حائز اهمیت است برای نیل به این هدف شناخت ژنوتیپ های متحمل به شوری و درک مکانیزم تحمل به شوری در گیاه نیشکر ضروری است. این تحقیق به منظور بررسی اثر شوری (بر اساس هدایت الکتریکی ۰، ۳، ۶، ۹ دسی زیمنس بر متر) بر میزان مقاومت هفت ژنوتیپ نیشکر با حساسیت های متفاوت (CP69-1062، CP57-614، و CP48-103، IRC99-01، RC99-04، IRC99-06، C4) انجام گرفت برای انجام این تحقیق از کشت گلدانی به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار استفاده شد. این آزمایش در گلخانه موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان در سال ۱۳۹۱ اجرا گردید نتایج این مطالعه نشان داد که صفات مورفولوژیک وزن خشک، ارتفاع ، تعداد پنجه، عمق ریشه، تعداد برگ سبز و غلظت نسبی کلروفیل با افزایش میزان شوری در همه ژنوتیپ ها کاهش یافت میزان این کاهش در ژنوتیپ های IRC99-04، C4 و CP69-1062 نسبت به سایر ژنوتیپ ها کمتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.