مقاله مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
یک مدل عنصر محدود منجر به معادلات انتقال حرارت و الکترومغناطیس برای درک واکنش های میکروویو پیچیده در غذا توسعه یافته است. مدل، چرخش غذای منجمد چندعنصری را نشان می دهد که شامل ناگت مرغ و پوره سیب زمینی بوده است. خواص ترموفیزیکی و دی الکتریک وابسته به دمای ناگت های مرغ و پوره سیب زمینی به عنوان عملکرد دما از ۱۰ درجه سانتی گراد تا ۱۱۰ درجه اندازه گیری شده است. مدل شامل هندسه حفره، تغییر حالت، چرخش غذاست. اثر زوایه جرخش روی پیشگویی دما مطالعه شد و زاویه چرخش ۴۵ درجه سانتیگراد تشخیص داده شد. برش های ساختاری دمای فرضی با برش های حسگرهای فایبراپتیک مقایسه شده است. برش ساختاری دمای سطح فضایی پیش بینی شده مطابق برش آزمایش مشابه به صورت الگوهای نقطه گرم و سرد بوده است مقادیر متوسط خطای مربع (مجذور) ریشه از ۵۸ تا ۵۶۲ درجه سانتیگراد در ناگت های مرغ در مقایسه با ۴۷-۴۳ در پوره سیب زمینی است. برش ساختاری دمای آزمایشی و پیش بینی شده می تواند برنامه هایی برای مدل جنبش غیرفعال سازی میکروبی salmonella heidecberg فراهم سازد تا سلامت غذا در ناگت های مرغ امتحان شود. برای ۹۰ ثانیه چخت در یک اجاق میکروویو ۱۲۰۰ وات، حداقل کاهش ۷-۱۰ گرم salmonella heidecberg بطور کامل در تمام موقعیت ها در ناگت های مرغ بدست نمی آید و علت آن حرارت غیریکنواخت است مدل معتبری برای بهینه سازی گسترش و تغییر بسته/ سیستم غذا بکار می رود تا حرارت یکنواخت تری بدست آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.