مقاله مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
از جمله مهمترین نقش های نمک طعام اثر بر جنبه طعمی و ایمنی غذا می باشد. نمک با کاهش فعالیت ابی (((w)، می تواند از رشد بسیاری از میکروارگانیسم ها در غذا ممانعت کند. با وجود این، همچنان پرسش های اساسی در مورد میزان بهینه مصرف نمک وجود دارد. دریافت زیادسدیم از رژیم غذایی به مشکل نمک، نه تنها منجر به افزایش فشار خون می شود، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را نیز افزایش می دهد. مصرف زیاد سدیم همچنین از طریق دفع بالای کلسیم در ادرار، موجب نرمی استخوان نیز می شود. بر اساس مطالعات بین مصرف زیاد نمک و سرطان معده می تواند رابطه مستقیمی وجود داشته باشد. این مضرات و بیماریها، متخصصان تغذیه ای، مسئولین دولتی و تولید کنندگان بخش صنایع غذایی را بر آن داشت تا مراحل و روش های مختلف کاهش نمک، خصوصیاً سدیم را شناسایی کرده و به بررسی آن بپردارند. برخی از مهمترین روشهای کاهش نمک عبارتند از: روش کاهش تدریجی نمک در یک محصول، استفاده از جایگزین ها، استفاده از تشدید کننده های طعمی، استفاده از فرآیند فشار بالا، بهبود شکل فیزیکی کریستالهای نمک، استفاده از ممانعت کننده های مزه تلخ، استفاده از امولسیون دو گانه و غیره.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.