مقاله بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد انواع روش های پوشش دهی در افزایش ماندگاری گوشت :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه کاربرد لفافهای خوراکی در پوشش دادن انواع مواد غذایی رواج یافته است و این لفافها تا حد زیادی در حال جایگزین شدن به جای لفافهای سنتزی هستند و عوامل اصلی رواج آنها در صنعت غذا و انجام طیف وسیعی از پژوهشها در این مقاله مورد بحث قرار می گیرد. این پوشش ها بر خلاف لفافهای سنتزی باعث آلودگی محیط زیست نمی شوند. به دلیل تشکیلشدن از کربوهیدراتها، پروتئین ها یا لیپیدها دارای ارزش تغذیه ای هستند. موجب حفظ ایمنی غذا از طریق جلوگیری از فساد و آلودگی میکروبی، به تعویق انداختن فساد و پلاسیدگی میوه ها و سبزیها طی انبارداری از طریق کاهش سرعت تنفس و ; می شوند. در این مقاله انواع پوششهای خوراکی شامل ژلاتین، کلاژن، آلژینات سدیم، آلژینات کلسیم، پکتین، کیتوزان و نانو ذرات کیتوزان، صمغ زانتان، پروتئین آب پنیر همراه عصاره های گیاهی و عوامل موثر بر ماندگاری گوشت، حفظ کیفیتگوشت، خصوصیات بافتی و جذب روغن گوشت، خواص میکروبی، عملکردی و باکتریایی گوشت و خواص شیمیایی و حسی گوشت مورد بررسی قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.