مقاله راهکارهای توسعه گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی : روستای چپکرود در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای توسعه گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی : روستای چپکرود در استان مازندران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای توسعه گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی : روستای چپکرود در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای توسعه گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی : روستای چپکرود در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای توسعه گردشگری روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی : روستای چپکرود در استان مازندران :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گردشگری روستایی در دنیای امروز یکی از بخش های مهم فعالیت های اقتصادی محسوب می گردد. این فعالیت مهم اقتصادی از دیدگاههای مختلفی مورد توجه قرار گرفته است. بعضی آن را به عنوان بخشی از بازار گردشگری میشناسند و عده ای نیز آن را سیاستی برای توسعه روستایی قلمداد می کنند . سؤال این است که پتانسیلها و محدودیتهای توسعه گردشگری روستایی کدام است؟ چه راهبردها و راهکارهایی جهت توسعه گردشگری که منجر به توسعه روستاییمی شود وجود دارد؟ به این منظور مقاله حاضر با استفاده از روش پیمایش، مطالعات میدانی و تعیین نقاط قوت، ضعف، بهارائه استراتژی راهبرد در جهت توسعه گردشگری فرصتها و تهدیدها به شیوه SWOT در روستای گردشگری چپکرودپرداخته است. تجزیه و تحلیلهای تجربی در منطقه مطالعه شده نشان می دهد که آستانه آسیب پذیری این منطقه بهعلت گردشگری بودن بسیار بالاست و نیازمند بازنگری و ارائه سیاستهای مناسب در جهت رفع محدودیتها و استفاده از مزیتهای نسبی موجود می باشد. نتایج نشان داد که در مجموع می توان گفت که اگر گردشگری روستایی می خواهد بهپایداری برسد و نقش مثبتی در زندگی مردم روستا ایفا کند، نیازمند تعیین و توسعه راهکارهای مشخص، مدیریت محیط زیست، توسعه مشارکت محلی، قوانین صریح و محکم، بازار یابی پایدار و برنامه ریزی واقع بینانه است..روش تحقیق به کار رفته در این پژوهش توصیفی تحلیلی می باشد؛ به علاوه روش جمع آوری اطلاعات بر مبنای -کتابخانه ای اسنادی است. در این راستا تحلیل نگارنده بیانگر آن است که روستای چپکروداز توابع بخش گیلخواران – شهرستان جویبار، دراستان مازندران یکی از کانون های مهم گردشگری به شمار می رودکه دارای جاذبه های طبیعیمنحصر به فرد ساحلی می باشد که وجود این جاذبه سبب شکل گیری جریانات گردشگری روستایی و ایجاد اثرات مثبت و منفی اقتصادی و اجتماعی در این ناحیه شده است که در این پژوهش سعی شده است تا ضمن بررسی دقیق اینمشکلات ، راهکارها وپیشنهادات مناسب جهت بهره برداری بهینه از این توان ها به ویژه در بخش گردشگری ارائه گردد تا درنهایت ضمن شکل گیری گردشگری گردشگری پایدار، از مزایای آن در راستای توسعه افتصادی، اجتماعی و کالبدی روستاهای مورد نظر نیز بهره برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.