مقاله مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه به منظور حذف یا به حداقل رساندن عوامل کاهش دهنده کیفیت مواد غذایی که از فرایندهای حرارتی ناشیمی شود، استفاده از روش های غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی در حال گسترش است. مواد غذایی را می توان با روش های غیرحرارتی نظیر استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا، میدان های الکتریکی پالسی، امواج فراصوت، تشعشع، مواد شیمیایی وبیوشیمیایی، ازون و فناوری تلفیقی فراوری نمود. حفظ بیشتر ارزش تغذیه ای مواد غذائی ، حفظ بافت، رنگ، مزه، بو وویژگیهای ارگانولپتیک مواد غذائی، کاهش مصرف انرژی، سرعت بالای فرآیند به طوری که در بعضی موارد در حد ثانیه است،حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی های ناشی از سوخت های فسیلی، کاهش ضایعات ناشی از فرآوری طولانی حرارتی، خلوصبسیار بالا، و همچنین افزایش بهره وری در صنعت غذا مهمترین مزایای فناوریهای نوین است. هدف از این تحقیق معرفیفناوری ازن و مروری بر کاربردهای ازن به منظور حفظ کیفیت و امنیت غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.