مقاله بررسی بروز زمین لغزش ها تحت تاثیر نیروهای دینامیکی خاک و زلزله(مطالعه ی موردی: منطقه پوروا شهرستان نکا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بروز زمین لغزش ها تحت تاثیر نیروهای دینامیکی خاک و زلزله(مطالعه ی موردی: منطقه پوروا شهرستان نکا) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بروز زمین لغزش ها تحت تاثیر نیروهای دینامیکی خاک و زلزله(مطالعه ی موردی: منطقه پوروا شهرستان نکا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بروز زمین لغزش ها تحت تاثیر نیروهای دینامیکی خاک و زلزله(مطالعه ی موردی: منطقه پوروا شهرستان نکا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بروز زمین لغزش ها تحت تاثیر نیروهای دینامیکی خاک و زلزله(مطالعه ی موردی: منطقه پوروا شهرستان نکا) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
زمین لغزشها در ایران به عنوان یکی از بلایای طبیعی، سالیانه خسارات جانی و مالی فراوانی به کشور وارد میسازد. در این مقاله ناپایداری شیروانیهای خاکی منطقه پوروا در شهرستان نکا (ایران، استان مازندران) با تاکید بر اثر شتاب زلزله، مورد ارزیابی قرار گرفته است. این پژوهش با اهداف کاربردی و در راستای ارائه ی راهکارهای پایدار سازی مناسب انجام شده است. به منظور تحلیل پایداری شیروانیهای خاکی منطقه از روش تعادل حدی استفاده شده است. برای رسیدن به نتیجه مناسب ابتدا با توجه به مطالعات صحرایی و آزمایشگاهی انجام شده پایداری دامنه ها در شرایط فعلی بررسی و سپس اثرات بالا آمدن سطح آب زیر زمینی و تغییر پارامترهای مهندسی خاک متناسب با آن ارزیابی گردیده است با فرض ضریب اطمینان ۱/۵ جهت پایداری دراز مدت حداکثر عمق گسیختگی در دامنهها تعیین شده و بعد از به دست آمدن حداکثر عمق گسیختگی، حداکثر نیروی محرک دامنه به روشهای مختلف محاسبه گردید. تحلیل شیروانیها در دو حالت؛ بدون در نظر گرفتن شتاب زمینلرزه و با در نظر گرفتن زمین لرزه با شتاب افقی ۰/۳۷g انجام گردید و نتیجه شد که در صورت اعمال شتاب زلزله ضریب اطمینان به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت. به طوریکه این مقدار در حالت بدون اعمال زلزله از ۱/۲۳ به ۱/۰۲ کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.