مقاله مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه برای داشتن یک تغذیه سالم و حفظ سلامت در جوامع مختلف، توجه بسیاری به افزودنی های غذایی معطوف گردیده است. فرآورده های گوشتی، به دلیل این که منبع مناسبی برای تأمین مواد مغذی بسیاری چون اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین ها، املاح و ; هستند، از اهمیت ویزه ای در تغذیه انسان برخوردارند. در تهیه این محصولات افزودن نمک های نیتریت و نیترات سدیم و پتاسیم رایج شده است (محمد هادی اسکندری و همکاران ، ۲۰۱۳)، که هدف از این کار در درجه اول جلوگیری از مسمومیت های میکروبی مانند بوتولیسم و نیز ایجاد رنگ مناسب در محصول و سپس بهره مندی از خواص آنتی اکسیدانی و طعمی نمک های مذکور می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.